Dijous, 13 de Juny de 2024

 

Contacte

Comentari / Consulta :

Protecció de dades

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en el fitxer automatitzat per tal de poder realitzar solament la tasca solicitada.

Les dades seran enregistrades en el servidor de Meteomolins i en cap cas s'entregara a tercers per tractaments comercials. Un cop finalitzada la raó de contacte les dades seran eliminades del servidor.

 

Últimes fotografies

La revolució surt de casa deixa el drap i encén la flama Vagadetotes

Etiquetes

11S2012 15M acampadabcn ANC assemblea Barcelona bombers Carnestoltes carrer Cassolada catala ccoo CGT CNT diada divendres educacio el Camell Espartac Peran Federacio Obrera Fira de la Candelera funcionaris generalitat independencia indignats manifestacio mestres metges Molins de Rei mossos Parlament Pl. Catalunya pluja reforma laboral retallades sanitat sindicats TV3 ugt vaga general

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez