Dissabte, 27 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Tornada a la Pl. Catalunya

Andreu G. | Barcelona | Noticies
Els indignats tornen acampar a la Plaça Catalunya la tarda del 11/11/11, alguns carregats amb les tendes, sacs o material per poder fer les nits i d’altres per participar de l’assemblea que és va realitzar per decidir la finalitat d’aquesta tornada. La data de finalització d’aquesta acampada serà el 20N.
Publicat 11-11-2011 | Actualitzat 11-11-2011 a les 3:32 h
Tornada a la Pl. Catalunya
Foto: Andreu G.
La tarda del 11 de novembre, un grup de indignats/des és van trobar a la plaça Catalunya. Uns per demostrar que estan allà i seguiran, d’altres per fer nit i lluitar pel que per ells no son unes eleccions equitatives o justes. Diferents formes de manifestar-se per un mateix fet “El sistema no funciona”, uns fent meditació, d’altres responent preguntes de la gent que expressa opinions sobre el moviment. Tot val per expressar el que succeeix.

L’assemblea va reunir unes 50 persones, on es va decidir que l’acampada te com a meta durar fins el 20N, entre d’altres temes com si és feia o no l’acampada.

La data escollida pot ser simbòlica i per altres un dia de gran circulació d’energies, el fet és que ahir 11/11/11, la plaça va tornar a reunir gent que no estan d’acord amb tot el que està succeint.
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez