Dimarts, 19 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

15M, no tanca per vacances

Andreu G. | Barcelona | Opinió
Aquest estiu sorprèn a part de la població veure manifestacions en ple mes d’agost, aquest fet no tindria d’estranyar sabent les xifres que tenim d’atur, índex de pobresa pujant, el nombre de centres sanitaris que pateixen tancaments o retallades. Però sembla que en molts casos, part de la població prefereix un estiu silenciós.
Publicat 08-08-2011 | Actualitzat 08-08-2011 a les 17:54 h
15M, no tanca per vacances
Foto: Andreu G.
En pocs dies s’han viscut moments força tensos, el més important a Madrid el passat 4 d’agost amb les carregues policials, a Barcelona i rodalies existeixen diverses accions en contra de les retallades sanitàries, la saturació del servei d’urgències de l’Hospital de l’Esperança és una d’elles.

Però gran part del treball és fa a les assembles de barris, on estan treballant per noves accions de cara als propers mesos, noves xerrades per instruir-nos a tots/es, crear documents de mínims d’aquell lloc o zona, etc. El paper de les assembles de barris és tant important per la proximitat que te de cara a la gent. Clar que queda molt bé veure una plaça com la de Catalunya o la del Sol plenes, però aquestes grans assembles tenen molt de profit quan prèviament la gent ha fet el treball previ i és va per feina.

Escoltem decidimCridantTots som unTodos somos SOL!El 15M per les ramblesOpinió lliureEscoltantAvui també sóc MadrilenyaDesde Barcelona con mucho SOLTodos somos SolPueblo somos todosTots amb Madrid15M torna a Pl. Cat.IndignatilEsperança24hFull de reclamacionsArribada a l'Hospital de l'EsperançaSaludant a la Borsa de BarcelonaJo també estic  indignat!Preparant la gen
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez