Dijous, 28 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

El Camell de Molins de Rei per TV3

Andreu G. | Molins de Rei | Opinió
Com ja varem dir l’Espartac Perant està a la població de Molins de Rei durant quatre dies, doncs en el segon dia ha conegut la bèstia més curiosa que podrà veure mai, el Camell, una bèstia que qui no la coneix diu ¿Com dius que és un camell, tu creus que s’assembla? Pot ser no semblarà un camell, pot ser recordi a una fusió de diversos animals, però el que és segur es que si te’l trobes en un dels correfocs del poble ja pots corre.
Publicat 17-12-2009 | Actualitzat 17-12-2009 a les 18:17 h
El Camell de Molins de Rei per TV3
Foto: Andreu G.
En el dia 15 de desembre de 2009 el Camell ha sortit a saludar el nostre visitant. Ha fet una entrevista amb un dels membres del Camell que ha explicat la procedència aquesta bèstia tant peculiar, destacant la seva antiguitat.

Arran del primer pregó del 1979 és va voler recuperar aquella figura que molts recordaven d’explicacions poc precises, una bèstia anomenada “Camell”, per aquesta raó és va fer un treball d’investigació revisant les dades històriques.
El 26 de Setembre del 1981 treia el cap pel carrer Enric Granados el nou “Camell” ja que la figura original no era exactament el mateix.
Per més informació a la web:
http://www.amicsdelcamell.com/
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez