Diumenge, 25 de Juny de 2017

Molins de Rei 24.10 ºC Humitat 77.00%

Llunalila informació i fotografia RSS Compartir al Facebook
 

15M, no tanca per vacances

Andreu G. | Barcelona
15M, no tanca per vacances
Aquest estiu sorprèn a part de la població veure manifestacions en ple mes d’agost, aquest fet no tindria d’estranyar sabent les xifres que tenim d’atur, índex de pobresa pujant, el nombre de centres sanitaris que pateixen tancaments o retallades. Però sembla que en molts casos, part de la població prefereix un estiu silenciós.
Actualitzat :
08/08/2011 a les 17:54 h

La patata calenta en mans dels indignats

Andreu G. | Barcelona
La patata calenta en mans dels indignats
L’acampada dels indignats al parc de la Ciutadella, reuneix a un gran nombre d’agents dels Mossos d’Esquadra. Entre el grup manifestant també hi ha un grup de persones amb finalitats no tant pacifistes com les presentades pel col•lectiu. Aquest fet va produir que els parlamentaris tinguessin una entrada accidentada.
Actualitzat :
16/06/2011 a les 17:55 h

Organització i bon ritme

Andreu G. | Barcelona
Organització i bon ritme
L’acampada de Barcelona, ja porta més d’una setmana. Com ja hem dit diverses vegades tot va evolucionant a una velocitat molt gran, aquest fet però no nega que les passes vistes des de fora de la plaça semblin lentes o nul•les. Tot i això la gent segueix amb gran empenta i il•lusió d’aconseguir passes solides.
Actualitzat :
26/05/2011 a les 17:55 h

La lluita segueix

Andreu G. | Barcelona
La lluita segueix
L’actual lluita dels indignats segueix i no perd pistonada, la demostració d’aquest fet és que una vegada porten una setmana, segueixen sumant persones que els recolzen, ja sigui participant puntualment o totes les hores del dia. Aquest moviment no és solament d’una classe d’edat, hi ha participació de totes les edats des dels nens més menuts que tenen una petita carpa per ells fins els més grans.
Actualitzat :
25/05/2011 a les 17:56 h

La Junta Electoral Central diu, el poble contesta

Andreu G. | Barcelona
La Junta Electoral Central diu, el poble contesta
Com si d’un partit de tennis estiguéssim parlant és el que va marcar el dia d’ahir, recordem que el dijous a la nit la Junta Electoral Central, va dictar que les diferents acampades que hi ha dins de l’estat Espanyol, a partir de les 0h del 21 de maig estaven prohibides i que per tant tenien de ser dissoltes, les diferents acampades van contestar amb un clar “No marxarem”. Tot aquest plantejament va sumar un grau de tensió durant el divendres en imaginar que podia succeir a la mitja nit.
Actualitzat :
21/05/2011 a les 17:57 h

Els indignats omplen la Pl. Catalunya

Andreu G. | Barcelona
Els indignats omplen la Pl. Catalunya
Si dels anteriors dies, s’ha anat superant la participació, podem dir que ahir tampoc ho va deixar de fer, la Plaça Catalunya va aconseguir estar plena en tota la seva part central i la cassolada popular va durar més d'una i quart.
Actualitzat :
20/05/2011 a les 17:58 h

Les acampades tenen ressò a la premsa internacional

Andreu G. | Barcelona
Les acampades tenen ressò a la premsa internacional
Sí dilluns 16 eren un centenar de persones a l’acampada de Barcelona, ahir dimecres 18, van ser més de 2000. Aquest fet no sols succeeix a Barcelona, a la resta de llocs on s’estan fent aquestes acampades, creix el nombre de manifestants que acudeixen per mostrar el seu descontentament.
Actualitzat :
19/05/2011 a les 17:58 h

Democràcia real, ja!!

Andreu G. |
Democràcia real, ja!!
Manifestacions que maduren amb el pas del temps, cada dia que passa guanyen persones, unes idees que qui més que menys pot sentir-se identificat. La crisis, la política, la feina etc.. Son aspectes que son tractats en aquestes acampades. L’expressió més dita és “Estem farts, democràcia real, ja!”
Actualitzat :
18/05/2011 a les 18:00 h

Acampada a la Plaça Catalunya Barcelona

Andreu G. | Barcelona
Acampada a la Plaça Catalunya Barcelona
El dia 16 de maig de 2011 és va convocar via xarxes socials per realitzar una acampada pacifica per lluitar entre altres coses en contra de la gestió que s’està fent per sortir de la crisis. L' acampada de Barcelona no és única, també estan a d’ altres localitats com: Madrid, Màlaga, Saragossà, Bilbao etc...
Actualitzat :
18/05/2011 a les 17:59 h

Suspesa la rua de Carnestoltes

Andreu G. | Molins de Rei
Suspesa la rua de Carnestoltes
El temporal de pluges obliga a suspendre els actes de la festivitat de Carnestoltes a Molins de Rei.
Actualitzat :
12/03/2011 a les 18:01 h

La nova Federació Obrera

Andreu G. | Molins de Rei
La nova Federació Obrera
L’ajuntament de Molins de Rei, ha obert les portes de la Federació Obrera, després de les obres realitzades. Aquesta jornada ha donat l’oportunitat als vilatans i vilatanes de veure el nou aspecte d’aquest emblemàtic edifici. Per ara solament hi ha dues seccions adjudicades, els castellers de Molins de Rei “Matossers” i el Casal de la Dona, les quals estan adaptades als serveis oferts i necessitats.
Actualitzat :
07/03/2011 a les 18:02 h

Dues llengües i un mateix estil, La Vanguardia

Andreu G. | Barcelona
Dues llengües i un mateix estil, La Vanguardia
El proper mes de maig, és posarà a la venda La Vanguardia en català. Aquesta nova edició mantindrà l’estil de sempre i disposarà de dues llengües, d’aquesta forma podrà apropar-se a més persones o els lectors de sempre podran escollir.
Actualitzat :
03/03/2011 a les 18:04 h

Volem TV3 als Països Valencians

Andreu G. | Barcelona
Volem TV3 als Països Valencians
El passat dilluns dia vint-i-u de febrer és van citar les persones que volien reclamar que tornin les emissions de TV3 al País València. Aquestes concentracions, no sols van aplegar persones que volien tenir opció a veure aquest canal de televisió, sinó també podies trobar persones que lluitaven per la llibertat d’expressió. En el cas de Barcelona la cita és va realitzar entre els carrers Valencia i Passeig de Gràcia a les 19h 30 min.
Actualitzat :
22/02/2011 a les 18:05 h

#sensesenyal

Andreu G. |
#sensesenyal
El 18 de Febrer de 2011 s’ha realitzat una protesta en front al tancament de les emissions de TV3 “Televisió de Catalunya” en el País Valencia.
Actualitzat :
18/02/2011 a les 0:00 h

160ª Edició de la Fira de la Candelera

Andreu G. | Molins de Rei
160ª Edició de la Fira de la Candelera
Aquest 2011 la Fira de la Candelera ha arribat a la seva edició numero 160, encara que l’any segueix marcat per la crisis, aquesta fira no li falta d’energia i d’empenta. Per aquesta raó pot resultar un bon indicador per valorar l’estat econòmic de les empreses i dels ciutadans. Del divendres 4 al diumenge 6 de febrer és va celebrar la fira, amb les seccions habituals però amb alguns canvis, les seccions més visitades com sempre el planter, el sector d’alimentació i els animals.
Actualitzat :
09/02/2011 a les 18:05 h

27G

Andreu G. | Barcelona
27G
El passat dia 27 de Gener de 2011 els sindicats CGT, CNT, Solidaritat Obrera i la COS varen convocar una vaga general en contra de la retallada de les pensions, cosa que els sindicats CCOO i UGT van declinar. El mateix dia els esmentats sindicats majoritaris van comunicar que tenien un principi d’acord amb les negociacions que porten amb el govern.
Actualitzat :
29/01/2011 a les 18:06 h

Reis Mags de l’Orient 2011

Andreu G. |
Reis Mags de l’Orient 2011
La nit del cinc de Gener ses majestats han recorregut les diferents poblacions per saludar als nens i nenes que els esperen amb gran il•lusió i molts nervis, per aquesta raó fan entrega d’uns caramels que tant petits com grans corren agafar-los.
Actualitzat :
26/01/2011 a les 0:00 h

Sant Joan 2010

Andreu G. | Molins de Rei
Sant Joan 2010
Com cada any la celebració del Sant Joan comporta que tots i totes ho visquem d’una forma diferent i pròpia. La festa comença amb l’encesa de les fogueres amb el foc del Canigó que recorre els quilòmetres per així estar a tot arreu. Sant Joan que te present tants aspectes místics fa que tingui un gran pes la seva celebració en llocs al aire lliure “Platges, muntanyes, rius”.
Actualitzat :
24/06/2010 a les 18:08 h

La campanya contra els incendis és presenta complicada

Andreu G. |
La campanya contra els incendis és presenta complicada
El conseller d’Interior, Joan Saura augura un estiu força complicat donat que les nevades i ventades van deixar molts arbres caiguts. El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha volgut deixar clar que més del 80% de les feines de prevenció programades han estat finalitzades. Aquestes dades s’han donat en la presentació de la campanya “La millor manera d’acabar un incendi és no deixar que comenci”.
Actualitzat :
04/06/2010 a les 0:00 h

Roses i llibres, per Sant Jordi

Andreu G. |
Roses i llibres, per Sant Jordi
El dia de Sant Jordi com ja és habitual les vendes de llibres i de roses creixen ja que com diu la tradició és un dels dos regals clàssics d’aquest dia tant festiu. Aquest any en el terreny dels llibres tenim una novetat, el llibre digital, una evolució segons uns i per altres, una mutació. L’altre gran tema les roses: colors, formes i olors per tots els gustos, aquest fet fa que cada any tinguem noves varietats o ofertes de roses per a totes les butxaques incloses les afectades per la crisis.
Actualitzat :
23/04/2010 a les 0:00 h

La construcció de l'estació Sagrera - Meridiana obliga a tallar part del trànsit ferroviari

Andreu G. |
La construcció de l'estació Sagrera - Meridiana obliga a tallar part del trànsit ferroviari
A partir del diumenge 28 de Març i fins el diumenge 12 de setembre de 2010, el trànsit ferroviari entre les estacions d’Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal estarà interromput a causa de les obres per la construcció de l’estació Sagrera Meridiana, les línies afectades per aquest tall seran les R3,R4, R7 i el serveis de mitja distancia de Barcelona – Manresa – Lleida.
Actualitzat :
28/03/2010 a les 0:00 h

Una nevada per recordar

Andreu G. |
Una nevada per recordar
Sobre la nevada del passat 8 de març s’està parlant molt, per un costat els centímetres que s’han acumulat, els paisatges que s’han pogut veure per tot el territori, la cara de felicitat dels nens i no tant nens jugant amb la neu i per últim també per les queixes dels ciutadans que manifesten el descontentament amb l’actuació del govern davant aquesta nevada.
Actualitzat :
11/03/2010 a les 0:00 h

Tot el territori afectat per una nevada

Andreu G. |
Tot el territori afectat per una nevada
El dilluns 8 de març del 2010 s’han donat les circumstancies per tenir un temporal de neu generalitzada en tot el territori. Els principals incidents han estat: col•lapses a la xarxa viaria, dificultats en la mobilitat del transport públic i talls en el subministrament elèctric.
Actualitzat :
09/03/2010 a les 0:00 h

Molins de Rei decideix

Andreu G. |
Molins de Rei decideix
El dia 28 de Febrer s’han citat 20.375 persones en la població de Molins de Rei per a participar en el referèndum d’autodeterminació, el seu resultat no és vinculant però si que dona veu als catalans i catalanes sobre el que pensen d’aquest tema.
Actualitzat :
02/03/2010 a les 0:00 h

En defensa de les pensions

Andreu G. |
En defensa de les pensions
Els principals sindicats CCOO i UGT, amb el lema “En defensa de les pensions” han recorregut les principals ciutats com Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i també a Tortosa per primera vegada acull una manifestació d’aquesta classe. Milers de persones han respost d’aquesta forma a la crida dels sindicats o de forma pròpia per mostrar el descontentament amb les mesures comunicades pel govern.
Actualitzat :
24/02/2010 a les 0:00 h

Carnestoltes 2010

Andreu G. |
Carnestoltes 2010
La festa de Carnestoltes a Molins de Rei sempre conté aspectes que la fan única i d’altres de comuns. Les disfresses i les comparses son uns dels aspectes que tenim en comú amb la resta de carnestoltes, però la diferencia la podem trobar en la data que és celebra. Aquest fet no resta assistència, sinó l’augmenta fent que tinguem comparses d’altres poblacions o gent que ens pugui visitar.
Actualitzat :
22/02/2010 a les 0:00 h

159ª Edició de la Fira de la Candelera 2010

Andreu G. |
159ª Edició de la Fira de la Candelera 2010
Un any més tenim aquí la Fira de la Candelera en la seva edició numero 159, un llarg camí ple d’anècdotes per una fira que s’ha anat adaptant als nous temps però sempre mantenint el seu sabor.
Actualitzat :
08/02/2010 a les 0:00 h

Inauguració de la nova plaça del Molí

Andreu G. |
Inauguració de la nova plaça del Molí
El passat dia 25 de gener del 2010 és va donar per inaugurada la nova plaça
Actualitzat :
03/02/2010 a les 0:00 h

Les obres del carrer del Molí finalitzades

Andreu G. |
Les obres del carrer del Molí finalitzades
A falta de pocs dies per la fira de la Candelera 2010 s’han finalitzat les obres del carrer del Molí, unes obres que consistien amb renovar la xarxa de sanejament
Actualitzat :
03/02/2010 a les 0:00 h

L’Espartac marxa de Molins de Rei

Andreu G. | Molins de Rei
L’Espartac marxa de Molins de Rei
El dijous 17 de desembre de 2009 és va acomiadar l’Espartac Peran de tots els Molinencs i Molinenques, quatre dies en el poble que ens van donat nous records per a tots i totes. El més destacat va ser veure al Xavi Coral i l’Espartac Peran junts sense ser divendres i fora de plató.
Actualitzat :
20/12/2009 a les 18:17 h

El Camell de Molins de Rei per TV3

Andreu G. | Molins de Rei
El Camell de Molins de Rei per TV3
Com ja varem dir l’Espartac Perant està a la població de Molins de Rei durant quatre dies, doncs en el segon dia ha conegut la bèstia més curiosa que podrà veure mai, el Camell, una bèstia que qui no la coneix diu ¿Com dius que és un camell, tu creus que s’assembla? Pot ser no semblarà un camell, pot ser recordi a una fusió de diversos animals, però el que és segur es que si te’l trobes en un dels correfocs del poble ja pots corre.
Actualitzat :
17/12/2009 a les 18:17 h

“Divendres” a Molins de Rei

Andreu G. | Molins de Rei
“Divendres” a Molins de Rei
Des del dilluns 14 fins al dijous 17 de desembre del 2009 tenim un visitant al poble del programa “Divendres” que s’emet desprès del Cor de la Ciutat a TV3. El visitant és l’Espartac que recorre els pobles i els ensenya a tota l’audiència de TV3 aspectes destacats del lloc.
Actualitzat :
15/12/2009 a les 18:18 h

L’esport és com la vida “Avelino Pi”

Andreu G. |
L’esport és com la vida “Avelino Pi”
El passat dia 3 de desembre de 2009 fou inaugurada la mostra fotogràfica d’Avelino Pi, una exposició que resumeix les quatre últimes dècades a partir de 65 fotografies.
Actualitzat :
06/12/2009 a les 0:00 h

Les obres en el carrer del Molí

Andreu G. |
Les obres en el carrer del Molí
Les obres del carrer del Molí, reprenen la marxa, després d’estar aturades pel descobriment de les restes arqueològiques, que actualment s’estan estudiant, fotografiant i dibuixant. Part d’aquest descobriment serà desmuntat i s’exposarà en el futur Museu de Molins de Rei, la resta serà enterrada de nou menys la part afectada per les obres que serà destruïda.
Actualitzat :
05/12/2009 a les 0:00 h

Llums de Nadal Barcelona 2009

Andreu G. |
Llums de Nadal Barcelona 2009
Un cop més s’acosten les dates senyalades: el Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis. Una sèrie de dates que s’engloben en el paquet de les festes de Nadal, encara que actualment des d’alguns besants politics volen reanomenar aquestes festes com a festes d’hivern.
Actualitzat :
04/12/2009 a les 0:00 h

Presentació de Molins decideix

Andreu G. |
Presentació de Molins decideix
El dia 28 de Novembre de l’any 2009 a la població de Molins de Rei s’ha presentat la campanya Molins decideix, on s’ha comunicat la data per la consulta, i en que consisteix. Aquest acte ha reunit tots els alcaldes des de la restauració de la democràcia menys un que per raons d’agenda.
Actualitzat :
29/11/2009 a les 0:00 h

En Cas de Violència TRENCA EL SILENCI

Andreu G. |
En Cas de Violència TRENCA EL SILENCI
El dia 25 de Novembre és el dia Internacional contra la violència envers les dones. A traves de textos, poesies, contes, llegendes i d'altres activitats és vol conscienciar que la violència contra les dones, ja sigui en forma de maltractaments físics, psicològics, sexuals o econòmics s'han d’eradicar.
Actualitzat :
25/11/2009 a les 0:00 h

Restes històriques a Molins de Rei

Andreu G. |
Restes històriques a Molins de Rei
A la població de Molins de Rei, situada al Baix Llobregat, s’hi ha trobat unes restes d’edificacions i paviments. Aquestes estructures que podrien datar del segle XVI i amb modificacions durant els segles XVII i XVIII, estan situades entre el carrer del Molí i Rafael Casanova on s’estan executant unes obres de millora de la xarxa de sanejament.
Actualitzat :
25/10/2009 a les 0:00 h

Passat, Present, Futur

Andreu G. |
Passat, Present, Futur
El dia 25 de setembre de l’any 2009 és va inaugurar l’exposició “Molins de Rei, avanç i ara” de Josep Raventós dins del marc d’actes programats de les festes de Molins de Rei. Un treball que ens ensenya d’una forma clara els canvis viscuts a la vil•la. Amb aquesta exposició els visitants podran veure curiosos canvis que molts cops no ens donem compte ja que anem massa capficats. Des d’edificis perduts, places canviades o mil i un canvis més.
Actualitzat :
26/09/2009 a les 0:00 h

Festa Major, Sant Miquel 2009

Andreu G. |
Festa Major, Sant Miquel 2009
Un any més ja tenim la festa major, aquest any crec que tenim més raons per sortir al carrer i viure aquets dies d’una forma diferent. Els temps no son gens fàcils, donada la situació econòmica, per aquesta raó hem de viure la festa de Sant Miquel amb la família i amb les amistats. D’aquesta forma gaudirem d’un temps feliç encara que no estem en el millor moment.
Actualitzat :
26/09/2009 a les 0:00 h

Sant Joan una nit pels nostres sentits

Andreu G. |
Sant Joan una nit pels nostres sentits
Per Sant Joan celebrem que és la nit més curta, degut a la proximitat al solstici d’estiu, on la gent guarneix el cel amb milers de petards que el pinten de colors enlluernadors : vermell, blau, verd, etc... També tenim el regal pel nostre sentit del gust ja que amb les coques tots sentim aquell gust dolç i gustós de les diferents varietats de coques : la coca de fruites i pinyons, la de crema i pinyons, cabell d’àngel etc...
Actualitzat :
24/06/2009 a les 0:00 h

Manifestacions i opinions

Andreu G. |
Manifestacions i opinions
Aquests dies estem escoltant diverses vegades les paraules “Manifestació, Bolonya, Mossos” en principi des de llunalila no ens agrada opinar, però cal dir que en alguns aspectes si que volem expressar el que sembla un joc de fal•làcies, ja que hem escoltat diverses opinions sobre com va ser aquell dia del desallotjament de la Facultat de Barcelona “UB” tant per part dels afectats com pels encarregats d’executar l’ordre que els van manar.
Actualitzat :
29/03/2009 a les 0:00 h

Fira de la Candelera

Andreu G. |
Fira de la Candelera
La Fira és un esdeveniment que és celebra cada any a la població de Molins de Rei, enguany celebrem la 158 edició d’aquest acte. Pels molinencs i molinenques son unes dates que podem veure el poble més ple del que és normal, però també orgullosos de fer-lo conèixer i d’aquesta forma aconseguir tenir una tradició que dura tant i tant. Tradicionalment la fira esta dividida en diferents seccions unes més modernes i d’altres que tenen molts anys de vida. L’apartat de la maquinària agrícola, de planter de la jardineria son dels apartats més clàssics sense deixar de mencionar d’altres com el de l’alimentació i els encants.
Actualitzat :
31/01/2009 a les 0:00 h

Bolonya un procés

Andreu G. |
Bolonya un procés
Sembla que aquets dies tenim aquest tema en tota la premsa. Pot ser les persones no aprenem, ja que aquest pla ja te uns anys de vida i sembla que despertem en l'últim moment. Què és el Procés de Bolonya?
Actualitzat :
26/11/2008 a les 0:00 h

Treball mal fet o defectes en el material

Andreu G. |
Treball mal fet o defectes en el material
Sigui com sigui, el fet és que cada dia tenim noves demostracions del que son treballs mal fets o almenys això sembla. Ja que parlant en el cas en concret de dues obres en la població de Molins de Rei podem veure com el temps no ha perdonat i ha trencat o desfet la feina que és va fer no fa gaires mesos.
Actualitzat :
30/10/2008 a les 0:00 h

Trànsit i la velocitat variable als accessos

Andreu G. |
Trànsit i la velocitat variable als accessos
A partir del mes de Gener Servei Català del Trànsit té la intenció d'aplicar el control variable de la velocitat màxima als accessos a Barcelona, d'aquesta forma rebaixar, encara més, l'actual límit de velocitat de 80 Km/h.
Actualitzat :
18/10/2008 a les 0:00 h

La Tardor

Andreu G. |
La Tardor
La tardor és una de les meves estacions favorites ja que per igual de la primavera fa treure el més maco de la nova vida en els boscos, que és el patrimoni més important d’aquest món.
Actualitzat :
12/10/2008 a les 0:00 h

La Festa de Sant Miquel 2008

Andreu G. |
La Festa de Sant Miquel 2008
Un any més, les tenim aquí, les festes de Sant Miquel a Molins de Rei, que tenen mil i un detalls per gaudir en familia o sols pasejan.
Actualitzat :
28/09/2008 a les 0:00 h

Nova Versió de Llunalila

Andreu G. |
Nova Versió de Llunalila
Un nou punt de vista, una nova forma de veure una mateixa finalitat que és, que cada dia us agradi més la nova Llunalila.
Actualitzat :
27/09/2008 a les 17:59 h
 

Etiquetes

11S2012 15M acampadabcn ANC assemblea Barcelona bombers Carnestoltes carrer Cassolada catala ccoo CGT CNT diada divendres educacio el Camell Espartac Peran Federacio Obrera Fira de la Candelera funcionaris generalitat independencia indignats manifestacio mestres metges Molins de Rei mossos Parlament Pl. Catalunya pluja reforma laboral retallades sanitat sindicats TV3 ugt vaga general

© Llunalila Informació i Fotografia 2005 - 2017 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez