Dijous, 18 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Jo vull votar

Andreu G. | Barcelona | Noticies
La manifestació en contra de la modificació de la carta magna s’ha convocat avui 6 de setembre a diferents ciutats de l’estat. La de Barcelona ha reunit entre 5.000 – 20.000 persones segons les fons. El lema principal “En contra la reforma #jovullvotar” a la capçalera podíem veure els màxims dirigents dels sindicats majoritaris, CCOO, UGT entre d’altres personalitats politiques.
Publicat 06-09-2011 | Actualitzat 06-09-2011 a les 2:18 h
Jo vull votar
Foto: Andreu G.
A les 18:30 estava convocada la manifestació i prop de les 19h ha començat a caminar. En aquell moment prop de cinquanta persones s’han situat a la capçalera i s’ha generat un petit moment de tensió, amb alguna empenta per part dels membres del cordo. Aquets manifestants han cantat lemes com “no ens representen” o “CCOO i UGT ni una mani saben fer”.

Un cop superat aquest fet aquestes persones han estat fent de capçalera, eren pocs però cantaven i deien molts més càntics, aquesta petita i alternativa manifestació, un cop han arribat a l’edifici on estan els principals sindicats CCOO i UGT, s’han quedat a les seves portes cantant lemes. Seguint baixant per la Via Laietana, un tenia una sensació estranya, ja que el silenci regnava en gran part com a companyia de la caminada.

Finalment a l’altura de Correus s’ha realitzat el final de la manifestació, ja que l’organització ha variat el recorregut que tenia de finalitzar a Pla de Palau.
S’ha fet lectura del manifest per part de el catedràtic de la UPF Vicenç Navarro tot denunciant que la reforma s'ha fet d'esquena a la gent i en una època de vacances.

Vull votar la meva democraciaJo vull votar surt al carrerLectura manifest 6SLa gent diu Jo vull votar!Lluita a passesManifestació 6SObservacióParaules
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez