Dimarts, 19 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

Despreniment de terra a Molins de Rei

Andreu G. | Molins de Rei | Noticies
El despreniment obliga a tallar el carrer Antoni Maria Claret, entre Carme Galceran i Joan Maragall. La circulació s’ha desviat pels carrers propers.
Publicat 06-11-2011 | Actualitzat 06-11-2011 a les 1:54 h
Despreniment de terra a Molins de Rei
Foto: Andreu G.
Diumenge a la nit degut a les fortes pluges va produir-se un despreniment al carrer Antoni Maria Claret, sense produir cap ferit. Pel mati s’ha decidit per motius de seguretat tancar aquest carrer, desviant la circulació pel carrer Carme Galceran.

En quan a l’autobús urbà modifica el seu recorregut i les parades de bus del carrer Sant Antoni Maria Claret i del carrer Joan Maragall no ofereixen servei, la línia MB3 anirà directament des de la sortida de Països Catalans cap a la zona del cementiri i d’aquí cap a la Floresta (seguint el seu recorregut habitual).

La MB1 realitzarà el recorregut habitual fina arribar al Poliesportiu; on girarà pel carrer Carme Galceran per arribar al carrer Sant Joan on recuperarà l'itinerari habitual.

Per ampliar la informació sobre les línies de bus afectades cal adreçar-se a l’empresa Soler i Sauret (solerisauret.com) o bé a l’Ajuntament de Molins de Rei (telf. 93 680 33 41).

L’Ajuntament ha previst un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana en els llocs dels fets per garantir la seguretat viària i la mobilitat.

Les autoritats han visitat diumenge al mig dia el punt per determinar properes passes i determinant que el dilluns pel mati es faran nous treballs per poder saber l’estat en que està el punt accidentat.

L’origen del despreniment de sorra ha estat l’arqueta d’un jardí d’una vivenda privada que amb les pluges s’ha inundat d’aigua i aquesta s’ha filtrat, ocasionant també la caiguda d’un arbre propietat del mateix veí.
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez