Divendres, 29 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

Obertura parcial del carrer Sant Antoni Maria Claret

Andreu G. | Molins de Rei | Noticies
Un cop finalitzats els informes tècnics i les inspeccions a la zona de l’esllavissada, la previsió és obri a finals de setmana un carril a la circulació i permetre el pas de vianants, un cop protegit el tram afectat. El c/Carme Galceran mantindrà els dos sentits de circulació.
Publicat 15-12-2011 | Actualitzat 15-12-2011 a les 1:09 h
Obertura parcial del carrer Sant Antoni Maria Claret
Foto: Andreu G.
El passat 6 de novembre per la nit, el carrer Sant Antoni Maria Claret va quedar tallat per una esllavissada de terra, degut a les fortes pluges d’aquells dies. Des de llavors aquest carrer roman tallat amb les afectacions que ja varem comunicar el seu dia.
A finals de la present setmana, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei, s’obrirà el carril de baixada i és manté el doble sentit de circulació del carrer Carme Galceran.

S’obrirà solament un carril per tal de poder garantir la màxima seguretat, tant per conductors com vianants. Aquesta normalització també comporta la tornada del servei de Bus. la parada de bus del c/Antoni Mª Claret i la del c/Joan Maragall tornaran a funcionar i per tant les línies MB-1 i MB-3 recuperaren la normalitat i queda anul•lada la parada provisional al c. Carme Galceran amb St. Joan.

El passat 14 de desembre és va realitzar una reunió informativa on va anar l’alcalde Xavi Paz dirigida als veïns del barri de Les Conserves explicant les actuacions i responen a possibles dubtes. Les previsions són que aquesta obertura parcial es mantingui com a mínim dos mesos, abans no finalitzin els treballs d’adequació de les finques afectades.

Molins de Rei 15 de desembre de 2011
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez