Divendres, 29 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

Volem TV3 als Països Valencians

Andreu G. | Barcelona | Opinió
El passat dilluns dia vint-i-u de febrer és van citar les persones que volien reclamar que tornin les emissions de TV3 al País València. Aquestes concentracions, no sols van aplegar persones que volien tenir opció a veure aquest canal de televisió, sinó també podies trobar persones que lluitaven per la llibertat d’expressió. En el cas de Barcelona la cita és va realitzar entre els carrers Valencia i Passeig de Gràcia a les 19h 30 min.
Publicat 22-02-2011 | Actualitzat 22-02-2011 a les 18:05 h
Volem TV3 als Països Valencians
Foto: Andreu G.
La gent que va participar d’aquesta manifestació van cridar lemes com :”Volem TV3”, “Prou censura i corrupció”, etc.
Un cop és van reunir, és va llegir un manifest de Manuel Baixauli titulat “O Camps o democràcia”. En l’acte, van assistir personalitats com Jordi Portabella d’ ERC i Toni Strubell de Solidaritat Catalana.

Aquesta concentració és va organitzar en el moment que els valencians i valencianes residents a Barcelona van voler fer alguna cosa per ajudar als seus companys del País valència. Mitjançant les xarxes socials és va gestar aquest acte, on Espai País Valencia hi va donar suport com entitat de valencians residents a Barcelona.
Pels organitzadors la cita va ser un èxit, s’han sentit recolzats tant pels valencians residents a Barcelona com pels barcelonins. La participació va rondar les 200 persones aproximadament.

Pels valencians que van assistir a la concentració. el tancament de TV3 va ser la gota que va fer basar el got, és senten sense cap mitjà on expressar el seu descontentament en vers al govern valència i Internet ha estat la seva eina per poder manifestar les seves idees sense censura.


El manifest el podeu llegir al següent enllaç : Manifest
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez