Dimecres, 24 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Dispositiu faraònic per la cimera del BCE

Andreu G. | Barcelona | Noticies
El Sindicat de Mossos d’Esquadra de CCOO “SME-CCOO” cataloga de dispositiu faraònic el previst per la cimera del Banc Central Europeu a Barcelona els dies 2, 3 i 4 de maig. ¿Quin és el cost destinat a cobrir aquest acte?
Publicat 28-04-2012 | Actualitzat 28-04-2012 a les 1:31 h
Dispositiu faraònic per la cimera del BCE

Agents antidisturbis vigilant l’accés del Corte Inglés durant la vaga general 29M

Foto Andreu G.

El Departament d’Interior igual que la resta de departaments de la Generalitat han vist escapçat el seu pressupost, aquestes s’han fet notar de diverses formes, una d’elles en forma d’exemple és que pagesos de certs punts del territori s’han de vigilar els seus propis camps per la manca d’agents i comissaries amb un sol cotxe patrulla.

SME-CCOO entén que la reunió del BCE hagi de tenir un dispositiu de grans dimensions, però el seu dubte recau en la necessitat de traslladar agents des de distancies superiors als 100Km amb més d’una setmana de temps.

La manca de personal esmentada pel sindicat SME-CCOO els fa pensar que un possible objectiu d’aquest gran operatiu demostrar que tenim tants mossos com volem.
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez