Divendres, 29 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

La Festa de Sant Miquel 2008

Andreu G. | Opinió
Un any més, les tenim aquí, les festes de Sant Miquel a Molins de Rei, que tenen mil i un detalls per gaudir en familia o sols pasejan.
Publicat 28-09-2008 | Actualitzat 28-09-2008 a les 0:00 h
La Festa de Sant Miquel 2008
Foto: Andreu G.
Les festes d'aquest any segons la meva opinió m'han agradat força, serà pel fet d'estar en els moments justos?

El primer que remarco, la festa del camell, no vaig estar a tota la festa, però si a la primera part, desprès d'aguantar un retràs de més de 15 minuts, van iniciar l'espectacle, un espectacle que ens transportava a circs francesos, almenys al meu cap ho va fer, amb aquelles cançons.

Bonics colors, jocs de llum i per acabar uns equilibristes, que van fer gaudir a tota la gent dels seus jocs.

Posteriorment va venir el Camell, i fent us de les seves espurnes, anava fent corre a la gent, i els més forts aguantar la seva pluja de foc. Un cop feta aquesta introducció va anar a iniciar la seva ruta pel poble.

També destaco del diumenge, la festa dels castellers, que ha estat molt bé, llàstima que hi vagi tan poca gent.

Del dilluns ja un dia un xic més agre que dolç al visualitzar ja la fi de les festes tenim els últims actes que jo en destaco la tirada de la corda, on la gent demostra que tenen potencial. També podem destacar la passejada dels nostres gegants que enguany han fet 95 anys, el pregó dels Miquels, i també varem tenir festa pels més menuts i tot seguit un cant de per la mar amb les Havaneres.

I per finalitzar ens van oferir els focs artificials, on d'una forma visual és van veure uns cors molt bufons, i ens van dir adéu les festes fins el proper any.

Salutacions de part de l'autor.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez