Dijous, 28 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

La Tardor

Andreu G. | Opinió
La tardor és una de les meves estacions favorites ja que per igual de la primavera fa treure el més maco de la nova vida en els boscos, que és el patrimoni més important d’aquest món.
Publicat 12-10-2008 | Actualitzat 12-10-2008 a les 0:00 h
La Tardor
Foto: Andreu G.
Tenim la primavera que és l’estació de la nova vida, on les flors desperten i ens entreguen un gran regal, les seves flors i tot en moviment.

Desprès tenim l’estiu una època marcada per les altes temperatures, molta llum i les impressionants tempestes.

Tot seguit tenim la tardor, la part on la natura ens diu, desprès de tanta festa i tants fets ja es hora de posar-nos el pijama i preparar-nos el llit per anar a dormir fins la propera primavera.

Per acabar tenim l’ hivern on la natura està dormin, plàcidament i el cel en alguns casos ens regala una falçada de color blanc.

Tots aquets fets, colors, que tenim separats ens les quatre estacions de l’any tenen la seva bellesa pròpia. Si ens parem a mirar-la pot ser ens omplim d’aquesta energia de la mare natura que ens aporta cada any i que molts cops sembla que cada vegada el ésser humà miri o senti menys.

Salutacions de part de l’autor.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez