Divendres, 19 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Fira de la Candelera

Andreu G. | Opinió
La Fira és un esdeveniment que és celebra cada any a la població de Molins de Rei, enguany celebrem la 158 edició d’aquest acte. Pels molinencs i molinenques son unes dates que podem veure el poble més ple del que és normal, però també orgullosos de fer-lo conèixer i d’aquesta forma aconseguir tenir una tradició que dura tant i tant. Tradicionalment la fira esta dividida en diferents seccions unes més modernes i d’altres que tenen molts anys de vida. L’apartat de la maquinària agrícola, de planter de la jardineria son dels apartats més clàssics sense deixar de mencionar d’altres com el de l’alimentació i els encants.
Publicat 31-01-2009 | Actualitzat 31-01-2009 a les 0:00 h
Fira de la Candelera
Foto: Andreu G.
La fira d’ enguany està molt marcada per l’ombra de la gran crisi, també tenim a la ment els problemes dels vents huracanats de l’anterior setmana. Tots aquets temes no tenen o no tindrien d’aconseguir que aquesta fira perdés el seu color.
Això si, tot recordant que tenim d’estar pendents dels núvols ja que tenim un gran nombre de possibilitats de tenir un dia o dies amb intermitències de pluja. Voldria remarcar uns refranys relacionats amb la candelera i el temps:

- Quan la Candelera no plora, l' hivern no és ni dintre ni fora
- Quan la Candelera plora, l' hivern ja és fora; i si no plora, ni dins ni fora.

Dos refranys dels molts que existeixen sobre la Candelera, personalment coneixia el segon, el primer no el coneixia.

Aquest any tornem a tenir la Ciber Fira una secció que no fa gaires anys fou inaugurada donant importància a les noves tecnologies. Per un altre costat també tenim la secció d’alimentació i de productes artesans que son de les seccions més visitades, sense deixar de costat la visita als nostres amics, els animals.

Hi han molts més detalls per veure en aquesta nova edició, que us animo a visitar, ja que a diferencia d’un bon llibre, en aquest cas els detalls els trobareu generant el vostre llibre que serà la vostre vivència.

Us desitjo una bona fira de la Candelera edició numero 158.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez