Dimecres, 17 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Festa Major, Sant Miquel 2009

Andreu G. | Opinió
Un any més ja tenim la festa major, aquest any crec que tenim més raons per sortir al carrer i viure aquets dies d’una forma diferent. Els temps no son gens fàcils, donada la situació econòmica, per aquesta raó hem de viure la festa de Sant Miquel amb la família i amb les amistats. D’aquesta forma gaudirem d’un temps feliç encara que no estem en el millor moment.
Publicat 26-09-2009 | Actualitzat 26-09-2009 a les 0:00 h
Festa Major, Sant Miquel 2009
Foto: Andreu G.
Per Sant Miquel cada any Molins de Rei és vesteix de gala, uns carrers posen les banderes del poble, altres donen cabuda a fires i altres son rius per on hi passa la gent quan acompanyen l’Enxuscat, el Camell, o les diferents cercaviles que és fan.
Un cop més en aquets dies ens aproparem una mica més al cel de les mans dels Matosers, que any darrera any van millorant el seu talen. Els nostres gegants sortiran a passejar i d’aquesta forma admirar els petits o grans canvis de la vil•la.

D’una forma molt resumida, la festivitat a Molins de Rei és un intens sabor de multitud d’accions.

Aquest any els diables de Molins de Rei han celebrat el seu 20è aniversari i els 5 anys de festa amb l’Enxuscat, acompanyant aquests aniversaris tindrem la visita de la Carpafera de Martorell, Drac Garigot de Castelldefels, Diables de la Salut de Sant Feliu de Llobregat tots ells mostraran mil i un aspectes del foc.

Per tant desitgem que gaudiu de la festa major 2009.

Bona festa Major!
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez