Dijous, 25 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Restes històriques a Molins de Rei

Andreu G. | Opinió
A la població de Molins de Rei, situada al Baix Llobregat, s’hi ha trobat unes restes d’edificacions i paviments. Aquestes estructures que podrien datar del segle XVI i amb modificacions durant els segles XVII i XVIII, estan situades entre el carrer del Molí i Rafael Casanova on s’estan executant unes obres de millora de la xarxa de sanejament.
Publicat 25-10-2009 | Actualitzat 25-10-2009 a les 0:00 h
Restes històriques a Molins de Rei
Foto: Andreu G.
La obres conviuen amb la renovació del clavegueram i l’excavació de les restes arqueològiques, les quals estan subjectes als criteris establerts per la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta situació genera situacions tant curioses com la que va succeir fa uns dies que amb les primeres pluges de la tardor el forat va quedar omplert, fins generar una espècie de segon aiguamolls de Molins de Rei, on va aparèixer una curiosa bestia que va sorprendre la vista de tots els curiosos del poble, un cocodril inflable en mig del aiguamolls improvisat.

Aquest fet ha donat un toc d’humor a les restes històriques que per molts veïns, comerciants i vianants, poden resultar una molèstia i per altres unes simples obres.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez