Divendres, 19 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Presentació de Molins decideix

Andreu G. | Opinió
El dia 28 de Novembre de l’any 2009 a la població de Molins de Rei s’ha presentat la campanya Molins decideix, on s’ha comunicat la data per la consulta, i en que consisteix. Aquest acte ha reunit tots els alcaldes des de la restauració de la democràcia menys un que per raons d’agenda.
Publicat 29-11-2009 | Actualitzat 29-11-2009 a les 0:00 h
Presentació de Molins decideix
Foto: Andreu G.
Amb el títol “Molins decideix” la comissió organitzadora de la consulta popular independitzat s’ha presentat als molinencs i molinenques, ha comunicat que el diumenge 28 de febrer de l’any 2010 serà el dia per poder exercir el vot i que aquest no serà vinculant.
La que fou la primera alcaldessa després de la dictadura Antònia Castellana, s’ha dirigit als Molinencs i Molinenques expressant la seva opinió sobre el manifest i donant el seu recolzament.

Les diferents entitats han pujat a l’escenari tot expressant les raons que els ha portat a recolzar aquesta campanya.
L’actiu Sílvia Bell ha llegit el manifest “Manifest en suport de la Consulta sobre la Independència”, tot seguit donant fi a l’acte s’ha fet la fotografia final i s’ha invitat als assistents a fer un piscolabis.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez