Dijous, 25 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Llums de Nadal Barcelona 2009

Andreu G. | Opinió
Un cop més s’acosten les dates senyalades: el Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis. Una sèrie de dates que s’engloben en el paquet de les festes de Nadal, encara que actualment des d’alguns besants politics volen reanomenar aquestes festes com a festes d’hivern.
Publicat 04-12-2009 | Actualitzat 04-12-2009 a les 0:00 h
Llums de Nadal Barcelona 2009
Foto: Andreu G.
Les llums que ens il•luminen alguns carrers també formen part d’aquesta celebració, igual que els diferents pares Noels, reis mags i mil pessebres que podrem veure per la fira de Santa Llúcia.

Si te trets distintius aquesta època de l’any deuen ser: “fred”, està entre comes pel fet que el fred més pronunciat normalment el tenim a finals de Gener i inicis de Febrer, l’adornament que trobem en les tendes, carrers i que la gent et diu Bon Nadal i Feliç Any Nou.

Suposo que molta gent em dirà que també podem destacar els sopars i/o lots d’empresa, les compres en els supermercats, les reunions familiars “Encara que aquest fet varia molt segons cada família”i per últim els grans tiberis ja siguin pels dinars o sopars que poden ser d’empresa i/o familiars.

Per un fet o altre aquestes dades sempre tenen algun fet que les fa diferents i psicològicament quan veiem les llums de Nadal enceses diem ja s’acosta! Per aquesta raó l’ajuntament de Barcelona ha remarcat el fet de l’enllumenat ja que és vol d’aquesta forma incentivar al consum que està baix per culpa de la crisis.

Aquest any no tenim els arbres ecològics que van ser força criticats per diverses raons, i tenim uns galets gegants. Pel que a l’edifici de l’Ajuntament te un aspecte que canvia constantment, si no hem errat al contar ens ensenya 8 diferents.
En canvi l’edifici de la Generalitat ha fet una decoració remarcant la figura de l’edifici, l’opinió nostra és que tots dos edificis son molt bells, però la decoració que més ens agrada seria la de la Generalitat.

Pel que fa la decoració dels carrers ens ha cridat l’atenció uns arbres que tenen unes llums blanquinoses però realment per ser unes llums de baix consum ha quedat maca Barcelona.

Desitgem que tingueu un Bon Nadal i Feliç Any Nou encara que sols estem a dia 3 de Desembre de l’any 2009.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez