Dijous, 25 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

L’Espartac marxa de Molins de Rei

Andreu G. | Molins de Rei | Opinió
El dijous 17 de desembre de 2009 és va acomiadar l’Espartac Peran de tots els Molinencs i Molinenques, quatre dies en el poble que ens van donat nous records per a tots i totes. El més destacat va ser veure al Xavi Coral i l’Espartac Peran junts sense ser divendres i fora de plató.
Publicat 20-12-2009 | Actualitzat 20-12-2009 a les 18:17 h
L’Espartac marxa de Molins de Rei
Foto: Andreu G.
El Terraplè despres de la pluja
El dilluns que fou el primer dia va estar força moll, sobretot pel mati, gràcies al vent i la pluja l’Espartac és va trobar un aspecte molt curiós del Terraplè, un llarg passeig ple de fulles i en el moment que bufava una mica el vent en veies caure’n més.
La imatge li deuria agradar tant que quan va fer la connexió va simular la pluja de fulles, el problema vingué desprès quan van obrir el pla que és va veure com llençaven aquestes fulles.

L'espartac ensenya el Camell
Del segon dia en destaquem l’experiència de conèixer al Camell, en aquest cas també va veure una petita demostració del que fa aquesta bestia, treien foc fins i tot per la cua!

Espartac Peran Entrevistant
El tercer dia en destaquem l’entrevista amb Roger Sabat coordinador del cinema de terror i de la Clàudia una jove actriu que ha participat a REC 1 i 2. També és va escoltar al Xavi Coral tocant el piano concretament la sintonia del programa.

Santi un ex ciclista professional
Per últim un quart dia força intens, ja que amb el canvi d’ubicació de l’Espartac, en aquest cas va passar d’estar del Passeig del Terraplè al Carrer Major fet que va aplegar a més gent mirant del que normalment hi havia. És van fer una sèrie d’entrevistes a persones conegudes del poble com son el propietari del Bar Gato Negro, també va entrevistar al Santi un ex ciclista professional que ha estat fent durant quatre anys la feina de l’home del trànsit ell recorria les carreteres del voltant de Molins de Rei i desprès ho comentava per la radio, destacar que la feina li va donar Miquel Armengol un professional de la ràdio que ens va deixar aquest any per Sant Miquel.
Pere Tarrago i Espartac Peran
Tot seguit van entrevistar al Pere Tarrago un aficionat a realitzar maquetes de motocicletes, però d’una forma artesana i molt real.
El que més crida l’atenció és la cura pels detalls i el realisme, unes 500 o 600h de treball tarda en realitzar una d’aquelles motocicletes.


Ja per acabar és va produir el que seria la cloenda del programa però d’una forma molt especial, un fet inèdit en tots els programes fets fins avui del “Divendres”, el Xavi Coral va muntar en una motocicleta i va venir a Molins de Rei.
El públic estava una mica dubtós de si seria cert aquell detall, i verdaderament quan va accedir al lloc on estava l’Espartac la gent va aplaudir.
Els dos grans Xavi Coral i l’Espartac Peran junts i acomiadant el programa des de Molins de Rei una forma de finalitzar la setmana a Molins de Rei molt valuosa.
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez