Dimarts, 16 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

159ª Edició de la Fira de la Candelera 2010

Andreu G. | Opinió
Un any més tenim aquí la Fira de la Candelera en la seva edició numero 159, un llarg camí ple d’anècdotes per una fira que s’ha anat adaptant als nous temps però sempre mantenint el seu sabor.
Publicat 08-02-2010 | Actualitzat 08-02-2010 a les 0:00 h
159ª Edició de la Fira de la Candelera 2010
Foto: Andreu G.
Com tots sabem aquesta fira esta dividida en diferents seccions, encara que la més coneguda seria el planter on tothom corre a comprar algun arbre : tarongers, oliveres, llimoners, d’altres compren plantes, o la base de tot les llavors.
La fira en els seus inicis era pràcticament tota ella agrícola però amb el pas dels anys s’ha anat adaptant afegint altres seccions que també son d’interès, una de les últimes novetats va ser la Ciberfira o la Fira Industrial que ha estat el seu segon any.
Concretament son 16 modalitats que podem trobar, Fira del planter i la jardineria, Fira d’encants, Fira Comercial, Fira d’alimentació, Fira de maquinaria agrícola, Fira de Brocanters i Col•leccionistes, Fira de l’automòbil, Fira de les Arts, Fira ecològica, fira industrial, Mostra de Bestiari, Fira Jove, Fira de Vins i Caves, Ciberfira, Fira d’artesania i la Fira d’entitats.

Si en l’anterior edició de la fira l’ombra de la crisis ja va estar present en aquesta edició ja no es l’ombra sinó que hi estem immersos, aquest de ben segur haurà variat el nombre de firaires, això si no tenim nombres per poder fer la comparació de forma estricte. El nombre de visitants segons el que hem pogut veure “és a dir no son dades oficials”, ha estat un xic inferior, encara que aquest diumenge ha estat un dia radiant i amb un gran nombre de visitants, superant el dissabte que també va ser un bon dia.

Un dels fets destacats ha estat la nova ubicació de la Fira d’entitats, situada a la nova Plaça del Molí un lloc valorat positivament pels expositors. D’aquesta forma han quedat ben diferenciades la fira d’entitats de la fira de Vins i Caves.

L’escenari situat també a la mateixa plaça és on s’han realitzat les actuacions de diferents actes, han estat força bé, encara que poc aprofitat segons la nostra opinió.

Un cop més la fira ens deixa i ja mirem a l’horitzó i veiem que la Fira de la Candelera Edició 160 ja comença a gestar-se.

Desitgem que hagin tingut una bona fira.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez