Dimecres, 17 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Carnestoltes 2010

Andreu G. | Opinió
La festa de Carnestoltes a Molins de Rei sempre conté aspectes que la fan única i d’altres de comuns. Les disfresses i les comparses son uns dels aspectes que tenim en comú amb la resta de carnestoltes, però la diferencia la podem trobar en la data que és celebra. Aquest fet no resta assistència, sinó l’augmenta fent que tinguem comparses d’altres poblacions o gent que ens pugui visitar.
Publicat 22-02-2010 | Actualitzat 22-02-2010 a les 0:00 h
Carnestoltes 2010
Foto: Andreu G.
Enguany la festa ha estat marcada per dos dies força diferenciats, dissabte que és va llegir el pregó de la festa, amb la desfilada de les diferents comparses, i el diumenge per la tarda la sortida del camell. Un dels fets que pot fer que la festa no sigui com s’espera serà la pluja, ja que des del diumenge al mig dia cau una mica de pluja, la qual podria provocar la caiguda d’alguna persona durant la realització del corre-cuita.

Deixant de banda els aspectes meteorològics hem de remarcar les ganes de buscar un moment d’humor al veure’ns disfressats amb diferents aspectes, princeses, vaquers, vaques, abelles, avions, mossos, taules, sugus. I moltes més disfresses que varem poder veure el dissabte per la tarda i d’aquesta forma animar una mica aquets temps que son força eixuts d’alegries.

La lectura del prego feta des del balcó de l’ajuntament de Molins de Rei, va remarcar aspectes de la crisis, la corrupció política i diversos aspectes, però sempre amb el toc d’humor que protagonitza aquesta festa.

La rua va recorre els carrers més cèntrics de la vil•la i fent caure la pluja de confetis i de somriures dels participants.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez