Dimarts, 19 de Març de 2024

Compartir al Facebook
 

La construcció de l'estació Sagrera - Meridiana obliga a tallar part del trànsit ferroviari

Andreu G. | Opinió
A partir del diumenge 28 de Març i fins el diumenge 12 de setembre de 2010, el trànsit ferroviari entre les estacions d’Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal estarà interromput a causa de les obres per la construcció de l’estació Sagrera Meridiana, les línies afectades per aquest tall seran les R3,R4, R7 i el serveis de mitja distancia de Barcelona – Manresa – Lleida.
Publicat 28-03-2010 | Actualitzat 28-03-2010 a les 0:00 h
La construcció de l'estació Sagrera - Meridiana obliga a tallar part del trànsit ferroviari
Foto: Andreu G.
Mapa Obres Renfe
Les modificacions dels serveis seran les següents:
Els trens amb procedència Terrassa o Manresa línea R4, Martorell, UAB R7 o Vic Puigcerdà R3 finalitzaran el seu trajecte a l’estació de Sant Andreu Arenal.
Per poder continuar el viatge disposen de dues opcions, per un costat el servei de metro de la L1, durant aquest període TMB reforçarà els seus serveis, la segona opció estaria en un servei d’autobús gratuït, que solament estarà en funcionament els dies laborables, entre les 6:00 i les 10:00 hores, aquest servei efectuarà tres parades,Sant Andreu Arenal, Sagrera per poder agafar el metro de les línies L1 i L5 en el Clot poden agafar les línies R1, R2, R4.

Per tal de facilitar les accions que seran dutes a terme en l’estació de Sant Andreu Arenal, les línies R3 R4 i R7 veuran modificats els seus horaris per tal de tenir una entrada homogeneïtzada a l’estació de Sant Andreu Arenal.

Els trens procedents de Sant Vicenç de Calders R4 Sud, finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Badalona, on també disposen de la línea R1 “Molins de Rei – Maçanet per Mataró”

Tot i el reforç és recorda que hi han poblacions que disposen d’altres opcions que poden facilitar el viatge fins la ciutat de Barcelona, com son els FGC: Les poblacions de Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Cugat i la UAB disposen d’aquest servei.
La població de Montcada i Reixac ens pot servir d’enllaç per poder agafar els trens de la línea R2 Nord que ens poden portar també a Barcelona.

Una altre facilitat que disposen els usuaris de Renfe es que amb bitllets no integrats podran accedir al servei de metro a les estacions de : Rambla Just Oliveres, Sants, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Clot, Fabra i Puig, Sant Andreu, Sagrera Torre del Baró i Vallbona.

En quant als serveis de Mitja distancia Lleida – Manresa – Barcelona seran desviats per l’estació de Sant Andreu Comtal, Clot, Passeig de Gracia, sense fer parada a les estacions Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal i Torrebaró.

En cas de necessitar més informació els clients disposen de dues alternatives:
Telèfon d’informació: 902 41 00 41
Web
www.gencat.cat/rodalies/
www.rodaliesdecatalunya.cat
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez