Dimecres, 24 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Reis Mags de l’Orient 2011

Andreu G. | Opinió
La nit del cinc de Gener ses majestats han recorregut les diferents poblacions per saludar als nens i nenes que els esperen amb gran il•lusió i molts nervis, per aquesta raó fan entrega d’uns caramels que tant petits com grans corren agafar-los.
Publicat 26-01-2011 | Actualitzat 26-01-2011 a les 0:00 h
Reis Mags de l’Orient 2011
Foto: Andreu G.
Un altre referent relacionat amb els Reis Mags son els tortells de Reis, que sempre ens acompanyen per aquestes dates, en algunes cases son els postres de la nit del cinc i en altres casos els postres del dinar del dia sis.

A la població de Molins de Rei la cavalcada va recórrer els carrers més cèntrics, deixant anar una pluja de caramels que molts buscaven formes molt curioses per poder agafar-ne el màxim nombre: Paraigües, bosses, seguir la cavalcada, etc.

Un cop a la plaça de l’església l’alcalde Ivan Arcas va donar la benvinguda i va desitjar que apart dels regals portessin molta força i empenta per poder superar aquest any, donada la conjuntura econòmica. Tot seguit ses Majestats varen saludar al seu públic i varen recollir algunes cartes d’alguns menuts que sols volen donar les cartes en persona i no pas als patges.

La Loteria del dia de Reis, Catalunya solament va esgarrapa tres tercers premis, i el primer premi anat integrament a Madrid amb el número 70013.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez