Divendres, 26 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

27G

Andreu G. | Barcelona | Opinió
El passat dia 27 de Gener de 2011 els sindicats CGT, CNT, Solidaritat Obrera i la COS varen convocar una vaga general en contra de la retallada de les pensions, cosa que els sindicats CCOO i UGT van declinar. El mateix dia els esmentats sindicats majoritaris van comunicar que tenien un principi d’acord amb les negociacions que porten amb el govern.
Publicat 29-01-2011 | Actualitzat 29-01-2011 a les 18:06 h
27G
Foto: Andreu G.
Aquesta vaga general al no estar seguida per la resta de sindicats majoritaris va tenir un seguiment força nul, si recordem l’anterior vaga general la del 29 de Setembre del 2010 tampoc va tenir un gran seguiment a nivell general sense considerar els diferents sectors un per un.

La manifestació va començar a les 17:30, entre Diagonal i els jardinets de gràcia, van recórrer un tros fins arribar a Pau Claris, per aquest van baixar fins agafar la Via Laietana, allà van seguir fins arribar a l’ Avinguda de la Catedral, on va finalitzar el seu recorregut i van desconvocar la manifestació.

En tot moment va ser un acte lúdic, sense cap incident i al portar un bon ritme, va comportar que finalitzés en un temps menor del que s’esperava. La pluja va fer acte de presència en el moment que el cap de la manifestació arribava al seu punt final.

La participació en aquest cas parlem d’ entre 4.000 i de 10.000 persones.
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez