Dissabte, 20 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

#sensesenyal

Andreu G. | Opinió
El 18 de Febrer de 2011 s’ha realitzat una protesta en front al tancament de les emissions de TV3 “Televisió de Catalunya” en el País Valencia.
Publicat 18-02-2011 | Actualitzat 18-02-2011 a les 0:00 h
#sensesenyal
Foto: Andreu G.
L’últim programa que van veure els valencians i valencianes va ser el TN “Telenotícies Nit”, un cop va finalitzar el temps, la senyal va acabar. Aquesta acció ha desencadenat que les xarxes socials en vagin plenes d’aquest tema, sense anar més lluny, la xarxa Twitter un dels temes més comentats o etiquetes més usades tenim: #sensesenyal, #volemtv3 i País Valencia.

Aquesta discussió te els seus orígens no en l’actualitat sinó fa 26 anys, per diverses raons les emissions de TV3 sempre han tingut problemes, l’argumentació donada pel tancament d’aquesta vegada recau en que son unes emissions il•legals que no s’ajusten a la legalitat vigent. Per part del mateix govern expressa que no tenen cap problema en que TV3 emeti sempre i quan el govern central autoritzi més canals de la TDT, com aquesta decisió no esta en les seves mans, doncs no poden fer res més.

El fet és que entre uns i altres el tema no te per ara cap solució i els valencians i valencianes son qui no tenen opció ara de veure TV3 a no ser que utilitzin Internet.

El govern valencià va amenaçar Acció Cultural amb sancions de fins 120.000€ /mes si continuava amb les emissions, tot això sumat a les anteriors sancions que sumen 700.000€ dels quals 600.000€ els te de pagar el proper mes de març.

El que ens sorprèn és que a data d’avui no puguem plantejar la universalitat de les TV autonòmiques, tenint designats unes freqüències per aquest tema, no son tantes comunitats però com d’això no tenim informació ni coneixements ha estat una reflexió solament.

Si dos volen entendres, sempre troben algun punt neutre.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez