Dijous, 25 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

La nova Federació Obrera

Andreu G. | Molins de Rei | Opinió
L’ajuntament de Molins de Rei, ha obert les portes de la Federació Obrera, després de les obres realitzades. Aquesta jornada ha donat l’oportunitat als vilatans i vilatanes de veure el nou aspecte d’aquest emblemàtic edifici. Per ara solament hi ha dues seccions adjudicades, els castellers de Molins de Rei “Matossers” i el Casal de la Dona, les quals estan adaptades als serveis oferts i necessitats.
Publicat 07-03-2011 | Actualitzat 07-03-2011 a les 18:02 h
La nova Federació Obrera
Foto: Andreu G.
La jornada de portes obertes ha estat un èxit de participació, entre les 11h i les 14h tots els que van voler van visitar aquest emblemàtic i històric edifici.
La nova Federació Obrera, conserva l’aspecte original, incloses les escales que estan a l’entrada. A la planta baixa podrem trobar el bar, entre altres coses, com sales per reunions o el que determini l’ajuntament. Al primer pis podem trobar les dues sales adaptades, la que serà dels Matossers, on han col•locat un terra de cautxú i la del Casal de la Dona, han posat una cuina.

El pis inferior o soterrani és on han deixat un espai per acollir als grups de música.

L’edifici esta pensat perquè persones amb mobilitat reduïda també puguin utilitzar-lo, per aquesta raó, podem trobar que compta amb ascensor i uns serveis amb encesa de llum automatitzada que faciliten el seu ús.

L’aspecte que dona és d’un edifici lluminós, fet que assegura un possible estalvi d’energia elèctrica.

Finalització de la rehabilitació de la Federació ObreraPassat, Present, Futur Federació ObreraEspai de la Federació pels CastellersEls passadissos de la Federació ObreraVisita a la Federació Obrera
Gent visitant la Federació ObreraSales de la Federació Obrera Molins de ReiInterior de la FederacióFederació Obrera 2011
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez