Dimecres, 24 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Acampada a la Plaça Catalunya Barcelona

Andreu G. | Barcelona | Opinió
El dia 16 de maig de 2011 és va convocar via xarxes socials per realitzar una acampada pacifica per lluitar entre altres coses en contra de la gestió que s’està fent per sortir de la crisis. L' acampada de Barcelona no és única, també estan a d’ altres localitats com: Madrid, Màlaga, Saragossà, Bilbao etc...
Publicat 18-05-2011 | Actualitzat 18-05-2011 a les 17:59 h
Acampada a la Plaça Catalunya Barcelona
Foto: Andreu G.
El dia següent les persones acampades a Barcelona manifesten que volen canvis socials i politics “El sistema actual no funciona“ expressa un dels acampats. Durant la tarda s’han estat fent col•loquis on les persones expressen pensaments i experiències. A les 22:30 s’ha realitzat una assemblea on s’ha decidit fer resistència passiva quan la policia els vulgui fer fora.

El nombre de persones que participen d’aquesta acampada creix cada dia, una part dels simpatitzants van allà i donen recolzament durant el dia, a la nit del dilluns és van quedar 35 persones i dimarts uns centenars de persones.

A mitja nit l’actor, director Santiago Segura ha fet acte de presencia donant suport a la #acampadabcn .

Art amb les mans #acampadabcn #acampadabcn a la Plaça Catalunya Roda de premsa #acampadabcn
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez