Dimecres, 24 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Les acampades tenen ressò a la premsa internacional

Andreu G. | Barcelona | Opinió
Sí dilluns 16 eren un centenar de persones a l’acampada de Barcelona, ahir dimecres 18, van ser més de 2000. Aquest fet no sols succeeix a Barcelona, a la resta de llocs on s’estan fent aquestes acampades, creix el nombre de manifestants que acudeixen per mostrar el seu descontentament.
Publicat 19-05-2011 | Actualitzat 19-05-2011 a les 17:58 h
Les acampades tenen ressò a la premsa internacional
Foto: Andreu G.
Ahir dimecres 18 és va realitzar una cassolada popular a les 21h, aquesta cassolada tot s’hi valia per fer-se escoltar: claus, timbres, picar de mans, cassoles, estris de cuina, cubells, etc.. Entre picada i picada moltes persones també manifestaven lemes sobre els temes que els portava estar allà, tot això va durar més de 30 minuts.

A la Plaça Catalunya 700 persones han dormit aquesta passada nit, un nombre que va augmentat dia darrera dia. El que també ho fa és el nombre de persones que van a donar recolzaments, ajudes o escoltar els diferents col•loquis que podem trobar. De col•loquis en tenim de programats i d’espontanis. Els primers son anunciats a traves de les xarxes socials o web.

La diversitat d’edats, d’estudis, de situacions personals, d’oficis, fa que tinguem un ventall de població molt variat i per tant que no sigui una clàssica denominació del col•lectiu “X”. Tot això no és un fet únic a Barcelona, a moltes altres ciutats hi ha acampades com aquesta. Per aquesta raó molts mitjans els denominen els “indignats”.

A Madrid, aquesta passada nit, ni la prohibició de la Junta Electoral Provincial sobre l’acampada, ni la pluja, han apagat els ànims, de la gent que ha tornat a omplir aquesta gran plaça amb ganes de seguir fins que faci falta.

Tot això en conjunt, és el que ha cridat l’atenció de la premsa internacional, que per aquesta raó s’ha fet reso i en alguns casos en portades de diaris o en telenotícies hagi sortit la Plaça del Sol com exemple del que esta succeint.

Opinió!
Cassolada #acampadaBCNDiàleg #acampadaBCNGeneració NI Politics Ni BanquersMissatges #acampadaBCNCassolada #acampadaBCN 2011Sanitat Pública, en crisisExpressió, ComunicacióDesitjos, EsperançaAcampada Barcelona dimecres tarda
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez