Dijous, 25 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Els indignats omplen la Pl. Catalunya

Andreu G. | Barcelona | Opinió
Si dels anteriors dies, s’ha anat superant la participació, podem dir que ahir tampoc ho va deixar de fer, la Plaça Catalunya va aconseguir estar plena en tota la seva part central i la cassolada popular va durar més d'una i quart.
Publicat 20-05-2011 | Actualitzat 20-05-2011 a les 17:58 h
Els indignats omplen la Pl. Catalunya
Foto: Andreu G.
Dijous 19 de maig l’acampada va seguir el seu ritme, com d’altres dies, és va veien que tot va funcionant més àgilment, dins de les novetats que és van trobar, va ser uns plànols que ajuden a situar on estan certes parts de l’acampada, ja sigui per anar algun dels col•loquis, demanar alguna cosa, signar etc...

La tarda va transcorre amb tota normalitat, això si, també va augmentar el nombre de persones que interactuava, la gent no mirava solament, sinó també participava. Les xerrades entre dos, de cop eren cinc, aquestes jornades improvisades tenien tant d’èxit com les preparades dins dels horaris exposats.
També és podien veure algunes actuacions, que distreien a les persones i feien volar la ment en direcció aquell mon que tots volen com a resultat d’aquesta acampada, jocs amb foc, bombolles que els més petits persegueixen, dibuixos etc...

L’hora de la cassolada va ser un dels moments més emotius, persones de totes les edats fent sonar tot el que podien:claus, timbres, mans, cassoles, estris etc.. Aquesta vegada va durar una hora i quart, l’energia dels participants no s’acabava, això era degut a la indignació, que els donava una energia il•limitada seguir protestant.

Més tard a les 22:30 és va celebrar una nova assemblea per tractar diversos temes, els podeu veure en el seu web http://acampadabcn.wordpress.com cada dia les actes son publicades.

La noticia que va sorgir més tard per part de la Junta Electoral de prohibir les diferents acampades, no ha desfet els ànims dels participants, que animen a que vinguin més persones per lluitar per un futur millor.
La Plaça Catalunya és va quedar petita en el seu centre i per primera vegada des de dilluns els voltants on estan els arbres van ser utilitzats també.

En quan a quedar-se a dormir tampoc trenca la tendència, aquesta nit han dormit prop d’un miler de persones comparat amb dilluns que van ser 35 persones tenim un augment considerable.

Tot aquest anàlisis és pràcticament igual per la resta d’acampades, la de Madrid segueix sen la més multitudinària.

Avui és una jornada important, ja que a partir de les 0h entra en vigor la jornada de reflexió, on segons la Junta Electoral Central no poden estar actives les acampades. Els membres de les acampades de Barcelona han dit que no realitzaran manifestacions, però en cap cas marxaran d’allà.

Opinió!Cassolada #acampadaBCNDiàleg #acampadaBCNGeneració NI Politics Ni BanquersMissatges #acampadaBCNCassolada #acampadaBCN 2011Sanitat Pública, en crisisExpressió, ComunicacióDesitjos, EsperançaAcampada Barcelona dimecres tardaLluitant per un futurAcampada Barcelona CassoladaCassolada dijousDibuix protestaInformacióCop de CassolaRitme de CassolesLluitant per un futur
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez