Divendres, 26 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Tot el territori afectat per una nevada

Andreu G. | Opinió
El dilluns 8 de març del 2010 s’han donat les circumstancies per tenir un temporal de neu generalitzada en tot el territori. Els principals incidents han estat: col•lapses a la xarxa viaria, dificultats en la mobilitat del transport públic i talls en el subministrament elèctric.
Publicat 09-03-2010 | Actualitzat 09-03-2010 a les 0:00 h
Tot el territori afectat per una nevada
Foto: Andreu G.
Per un altre costat també és pot destacar la part més pintoresca, la infinitat d’imatges que ens ha deixat de poblacions nevades, gent caminant sota la neu, nens i nenes jugant, ninots de neu, etc...
Mil i un aspectes d’un dia, que per a unes persones ha estat o encara ho és, un dia llarg i dur, per altres, un dia lúdic amb un nou aspecte.

Sigui com sigui hem d’anar amb ull ja que les temperatures d’aquesta nit seran baixes i això provocarà que la neu present en milers de carrers, carreteres i camins, demà sigui un gel dur que provoqui caigudes doloroses.

El gran públic, sempre tant exigent amb la vida en si, no esta conforme amb la situació viscuda, ja que es sent indignada pels diferents problemes que han sortit, com els col•lapses o els talls elèctrics etc... Alguna d’aquestes incidències ha comportat que hi hagin persones que tindran de passar la nit en hotels, o en el seu propi vehicle.
El que no és podrà dir es que des dels mitjans de comunicació no és va avisar, i per part dels cossos policials han anat actuant segons la situació o requeria. Això si som tantes persones que resulta impossible tenir solucions per a tothom.

Un dels casos que més ens ha cridat l’atenció és que avui molta gent ha descobert que no sap posar les cadenes, o ha recordat que fora bo porta-les a sobre, un altre fet a destacar son les conductes incíviques dels conductors que no fan cas a les recomanacions i segueixen conduint per vies que no son aptes.
Tot pot millorar, per tant comencem per saber que hem fet de malament cada un dels que han patit algun problema.
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez