Dissabte, 20 d' Abril de 2024

Compartir al Facebook
 

Roses i llibres, per Sant Jordi

Andreu G. | Opinió
El dia de Sant Jordi com ja és habitual les vendes de llibres i de roses creixen ja que com diu la tradició és un dels dos regals clàssics d’aquest dia tant festiu. Aquest any en el terreny dels llibres tenim una novetat, el llibre digital, una evolució segons uns i per altres, una mutació. L’altre gran tema les roses: colors, formes i olors per tots els gustos, aquest fet fa que cada any tinguem noves varietats o ofertes de roses per a totes les butxaques incloses les afectades per la crisis.
Publicat 23-04-2010 | Actualitzat 23-04-2010 a les 0:00 h
Roses i llibres, per Sant Jordi
Foto: Andreu G.
Sobre la novetat del llibre provoca una petita variació d’opinió que ve donada pels propis lectors uns prefereixen el llibre de tota la vida amb les seves textures, olors, etc i en canvi els altres prefereixen poder portar 100 llibres o més en un espai reduït. Tan uns com altres, aquest dia els suposa l’oportunitat de poder anar a veure l’escriptor d’aquella novel•la que tant els agrada, ja que un gran nombre d’escriptors durant el dia signen les seves novel•les.
Per un altre costat tenim aquelles persones que llegeixen poc i aquest dia en compren o els hi regalen el llibre, sigui com sigui, si gràcies aquest dia algú s’aficiona a la lectura fem un pas per la cultura.
Les roses, una bonica flor de color vermell, “considerant la rosa clàssica”. Aquesta bella flor desperta l’alegria de la persona a la qual se li fa entrega, tradicionalment a les noies. El nombre de roses previstes per vendre’s aquest 2010 serà de 6 milions de roses, cosa que l’any passat va ser de 5,5.

Que tingueu un feliç dia de Sant Jordi 2010
 
 
 

© Llunalila Informació i Fotografia Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez